På gång!

Bjud in oss till möte så tar vi med fikakorgen!

Vi vill veta hur din verksamhet ser på social hållbarhet. Hur ser arbetet ut idag? Vilka utmaningar står ni inför?

Kan vi göra något tillsammans? Första steget är att bjuda in oss till ett möte. Det kostar ingenting och vi bjuder på hembakat fika! 

 

Kontakta oss om det låter spännande och du -vänta inte! 

Ett möte kan ta 30-60 minuter och måste inte leda till att ni bokar någon av våra föreläsningar eller utbildningar. Men fundera i förväg på vad ni kan få ut av mötet. Hur jobbar ni idag? Hur skulle ni önska att det gick att arbeta? Hur ser framtiden ut?

Är ni sen intresserade av ett framtida samarbete så kan vi ge er ett förmånligt erbjudande som är anpassat för just er!

 

Normkreativ på arbetsplatsen! – Boka en underhållande och viktig föreläsning om hur normer på arbetsplatsen påverkar arbetslaget och verksamheten.

 

Det här är en föreläsning som på ett underhållande och lättsamt och lätt humoristiskt sätt lyfter fram hur normer påverkar vår verksamhet och hur vi kan göra för att bidra till en mer tillgänglig arbetsmiljö. Se det gärna som en del i ert arbete för social hållbarhet.

 

Runt högtider blir normerna i samhället och på arbetsplatser särskilt tydliga. Den här föreläsningen passar bra i samband med en kick-off, ett frukostmöte eller liknande. Så bjud in personalen till aha-upplevelser, inspiration och ett en hel del igenkänning. Vem vet, kanske kan vi tillsammans hitta nya fina normer som stärker arbetsglädjen.

 

Prisexempel 8 000 kr plus eventuell resekostnad och moms. Max antal deltagare 25. För bokning och anpassad offert kontakta oss